Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén

Kedves Látogató!

 

Szeretettel várjuk Kelet-Európa legnagyobb growshopjában, ahol több mint 400 m2 területen 2500 féle termékből válogathatja össze a sikeres termesztéshez szükséges eszközöket.

 

A magas színvonalú kiszolgálás érdekében felkészült csapat várja a betérő vásárlót. Eladóink szakmai tapasztalata igen széleskörű: diplomás kertészmérnök, növényorvos, agrármenedzser, valamint lelkes kertészek teszik teljessé a csapatot.

 

Cégünk nem csupán hagyományos kertészeti eszközök árusítását tűzte ki célul. Folyamatosan figyeljük a nemzetközi kertészeti trendeket, és igyekszünk minden új igénynek is megfelelni. Úgy látjuk, hogy rohanó, és gyorsan urbanizálódó társadalmunkban a hagyományos kertek mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a beltéri, vagy városi kertek, melyek előnyeit mára nemcsak a hobbikertészek, vagy az egzotikus növények kedvelői élvezhetik, hanem akár családok is megtermelhetik maguknak a friss zöldségeket, gyümölcsöket vagy fűszernövényeket.

 

Küldetésünknek tekintjük, hogy megismertessük a hétköznapi emberekkel a modern, városi kertészkedés előnyeit, valamint hogy átadjuk az ifjabb generációnak a kertészet szeretetét és örömét. Ehhez nem csupán termékeinkkel, hanem programjainkkal is hozzájárulunk, melyekről IDE KATTINTVA olvashat bővebben.

 

Piacvezető szerepünket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy nemzetközi márkák egyedüli forgalmazói vagyunk a régióban. Webáruházunkban megtalálja legújabb termékeinket és tájékozódhat aktuális akcióinkról is. A biztonságos és gyors vásárlás érdekében webshopunkban már bankkártyával is tud online fizetni. Egyedülálló módon ingyenes kiszállítást kínálunk Európán belül 100 € feletti vásárlás esetén minden kedves vásárlónknak.

 

Azoknak, akik személyesen szeretnének ellátogatni hozzánk, könnyű dolguk van, mert boltunk közel van Budapest belvárosához, de mégis könnyen megközelíthető az M6-os, M7-es és M0-ás autópályák felől.

 

Amennyiben viszonteladóként kíván partnerünk lenni, IDE KATTINTVA minden szükséges információt megtalál ennek menetéről.

 

Sikeres kertészkedést kíván:

 

BABYLON csapat