Loading...
HUF EUR
Biztonságos fizetés az OTP Bank NyRt. internetes felületén
Babylon Grow shop
36/20/298-8250
https://babylon-grow.eu
info@babylon-grow.eu
Green Force full spectrum led lámpa növénytermesztéshez

Green Force full spectrum led lámpa növénytermesztéshez

Típus:

114 990.-Ft

Termék kód: GRO2887

Green Force full spectrum led lámpa növénytermesztéshez termékleírás

Professzionális LED grow lámpa kertészeti felhasználásra. A Green Force LED panelek 3W-os, magas minőségű LED diódákat tartalmaznak, melyeknek élettartama több, mint 50 ezer óra. Ezzel messze felülmúlják a hagyományos HID izzókat. Nemcsak az élettartamuk nagyobb, de akár 80%-kal kevesebbet is fogyasztanak, miközben hatékonyságuk akár 3-5-ször meghaladha a  HPS és MH izzókét.
 

A LED-es grow világítótestek hatékonyságának mérésére nem alkalmas a hagyományos, HID izzóknál használt Watt vagy lumen érték, mert nem ad valós eredményt. A kertészeti LED izzók sokkal kisebb teljesítményűek, azonban sugárzott fényük nagyrészt a növények számára hasznos (PAR) tartományba esik. Ezen fényforrások hatékonyságáról pontosabb képet ad, ha az összes kibocsátott hasznos fénymennyiséget (PPF), illetve az egy pontban mérhető hasznos fénymennyiséget (PPFD) mérjük erre specializált mérőműszerekkel.

A Green Force LED grow lámpák kiemelkedően jól teljesítenek PAR, PPF és PPFD értékekben.

 

Hatékonyságát PAR, PPF és PPFD tesztek igazolják. A Green Force LED növéy lámpák fényének akár 90%-át is hasznosítani tudják a növények. (Ez az érték HID izzóknál csupán 8-10%)

    

Burkolatát olyan hőelvezető anyagokból és kialakítással készítették, hogy a korábbi típusokhoz képest akár 10-15°C-kal alacsonyabb hőmérsékletre hevül működés közben.

A Green Force LED grow lámpák zavartalan működését egy beépített, intelligens ellenőrzőrendszer biztosítja.

Beépített tápegységgel rendelkező "plug and play" lámpa, melynek üzemeltetéséhez csupán hálózati áramforrás szükséges, Sem trafóra, sem reflektorra nincs szükség. Lágyindítás (soft start) funkciója védi a Green Force LED panelt a túlfeszültségtől és az áramingadozástól.

A Green Force kertészeti LED panel kicsi és könnyű, így könnyedén szállítható és nagyon könnyű beüzemelni és működtetni is. Ragasztott és üveg alkatrészeket nem tartalmaz, így könnyedén szervizelhető, az alkatrészei egyszerűen cserélhetők.

Csúcstechnológiájú hűtőventilátorok godoskodnak a Green Force növény lámpák megfelelő hűtéséről. Ennek köszönhetően élettartamuk sokkal hosszabb és működésük akár 50%-kal csendesebb.

A Green Force LED izzói forradalmian új, és minden eddiginál hatékonyabb optikai lencsékkel rendelkeznek, melyek igény szerint cserélhetők. valamint 90 és 120 fokos szögben szórják a fényt.

Green Force LED lámpa

FIGYELEM!

  • Ne üzemeltesse az Green Force LED grow lámpát olyan helyen, ahol közvetlenül víz érheti, mert elektromos készülék lévén zárlatot okozhat.
  • A LED növény lámpát -20 és 40℃ között, illetve 45% és 90% relatív páratartalom mellett üzemeltesse!
  • A készülék védelme érdekében vihar és villámlás esetén kapcsolja le a LED lámpát az áramforrásról!
  • Működés közben ne szerelje, vagy mozgassa a készüléket!

 

*
A PAR, avagy a fotoszintetikusan aktív sugárzás az elektromágneses spektrum azon tartománya (400-700 nm), melyet a növények életfolyamataikhoz (pl. a fotoszintézishez) használni tudnak.

A PPF (Photosynthetic Photon Flux) megmutatja, a fényforrás másodpercenként hány fotont bocsát ki a PAR tartományban. (Mértékegysége: μmol/s) 

A PPFD (Photosynthetic Photon Flux Density) azt a fotonmennyiséget mutatja, ami a PAR tartományon belül másodpercenként egy adott pontban (pl. a levelek felületén) mérhető. Mértékegysége: μmol/m2/s.

Green Force full spectrum led lámpa növénytermesztéshez vélemények

Nincs vélemény a termékről.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.
Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.

Szettjeink az aktuális raktárkészlethez igazodva  változhatnak, de erről mindig időben tájékoztatjuk a vásárlót.

Plagron